Ženska avantura

Sto žena u planini: Bake, majke, djevojke, djevojčice, prijavite se!

Lifestyle / Flash | 11. 04. 2016. u 09:12 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Po osmi put za redom, HPD Prenj 1933 i Stanica planinarskih vodiča Mostar vas pozivaju na manifestaciju radosti i ljepote druženja žena u prirodi.

''Kao i do sada vodimo vas u proljetnu žensku avanturu '100 žena u planini' u spomen na inicijatoricu Marinu Dodik'', poručuju iz HPD Prenj.

Polazak je predviđen 17.4.2016 u 8h ispred stadiona Zrinjskog. I ovaj put, uz druženje, pjesmu i sjećanje, na Žlijeb, ide se na divni predio planine Čvrsnice. Uspon traje 2-2,5h kroz bukovu šumu punu proljetnica.

''Na putu prolazimo pored 2 predivna izvora pitke vode gdje ćemo se okrijepiti i nastaviti do kućice na Žlijebu. Nakon odmora vodimo vas do vidikovca, gdje je postavljena spomen ploča za Marinu, gdje možete uživati u jedinstvenom pogledu na litice i vrhove planine Čvrsnice. Povratak je predviđen u popodnevnim satima'', priopćeno je iz HPD Prenj.

Prijave traju najdalje do subote, 16.4.2016. do 12h na email [email protected] ili na broj 063348548 (Ana).

Cijena sudjelovanja od 10KM pokriva troškove prijevoza, vođenja i organizacije izleta.

Organizatori preporučuju da se obučete lagano, slojevito i udobno. Ne zaboravite ponijeti presvlaku, min. 0,5l vode i hranu za jedan dan. Dobru volju ako i ne ponesete, pronaći ćete ju uz put.

''Bake, majke, djevojke, djevojčice, sve vi koje želite poći s nama, dobro nam došle!''

Kopirati
Drag cursor here to close