Vrijeme

Stiže promjena: Oblačno i nestabilno vrijeme s kišom od sutra

U srijedu, 5. kolovoza bit će pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Jače padaline u Bosni.
Lifestyle / Flash | 03. 08. 2020. u 09:00 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini danas će biti sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost.

Povećanje oblačnosti sa zapada u noći na utorak. Vjetar umjerene jačine južnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 30 i 36, na jugu zemlje do 38 stupnjeva.

U BiH u utorak, 4. kolovoza bit će pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Lokalno je moguća i pojava grada. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera, koji će krajem dana promijenuti smjer na sjever. Jutarnja temperatura zraka većinom između 14 i 18, na jugu zemlje do 24, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 23 i 28, na jugu zemlje do 30 stupenjeva.

U srijedu, 5. kolovoza bit će pretežno oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. Jače padaline u Bosni. Vjetar slab sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16, na jugu zemlje do 19, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 15 i 20, na jugu zemlje od 24 do 27 stupnjeva.

U BiH u četvrtak, 6. kolovoza bit će oblačno vrijeme sa slabijim lokalnim pljuskovima. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 11 i 16, na jugu zemlje do 18, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 18 i 24, na jugu zemlje do 29 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close