Prognoza

Stiže promjena, krajem dana moguć snijeg

Dnevna temperatura zraka od 4 do 10, na jugu do 15 stupnjeva Celzijusovih
Lifestyle / Flash | 07. 01. 2024. u 10:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni će danas prevladavati oblačno vrijeme s kišom, a na planinama sa susnježicom ili snijegom. U Hercegovini lokalno slaba kiša u jutarnjim satima. Prema kraju dana u Krajini se očekuje prelazak kiše u susnježicu ili snijeg, a tijekom noći postupno i u ostatku Bosne.

Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Dnevna temperatura zraka od 4 do 10, na jugu do 15 stupnjeva Celzijusovih.

U Sarajevu oblačno vrijeme, povremeno sa slabom kišom. Tijekom noći kiša će postepeno preći u susnježicu i snijeg. Dnevna temperatura zraka oko 9 stupnjeva.

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH, u ponedjeljak oblačno vrijeme sa slabim snijegom u Bosni. Na jugu Hercegovine povremeno sa slabom kišom. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeverozapadni. Temperatura zraka u Bosni od -4 do 2, a u Hercegovini od 6 do 11 stupnjeva.

U utorak pretežno oblačno vrijeme, povremeno sa slabim snijegom u Bosni. U Hercegovini tijekom dana postepeno razvedravanje. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini umjerena bura. Jutarnja temperatura zraka od -8 do -2, na jugu od 0 do 4, a dnevna od -6 do 0, na jugu od 2 do 10 stupnjeva.

U srijedu u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno sunčano. Vjetar slab, uglavnom, sjeverni i sjeveroistočni. Jutarnja temperatura zraka od -9 do -3, na jugu do 3, a dnevna od -2 do 4, na jugu do 10 stupnjeva.

U četvrtak jutro umjereno do pretežno oblačno, uz jače naoblačenje tijekom dana. U Bosni po kotlinama i uz riječne tokove magla ili niska naoblaka. Vjetar slab promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura zraka od -6 do 0, na jugu do 3, a dnevna od -2 do 4, na jugu do 10 stupnjeva.

 

Kopirati
Drag cursor here to close