Promjena vremena

Stiže pogoršanje vremena: Kiša, pljuskovi i grmljavina

Lifestyle / Flash | 11. 04. 2015. u 13:59 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini sutra se očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Povećanjem oblačnosti, u drugoj polovici dana se očekuju lokalni pljuskovi, a ponegdje je moguća i grmljavina.

Na jugu Hercegovine bez padalina. Vjetar će biti slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 12, a najviša dnevna od 12 do 22 stupnja.

U Sarajevu će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Tijekom dana, sa slabom kišom ili lokalnim pljuskovima. Jutarnja temperatura oko 5, a najviša dnevna oko 16 stupnjeva.

U Bosni i Hercegovini u ponedjeljak, 13. travnja, očekuje se umjereno oblačno vrijeme. Tijekom dana očekuje se povećanje oblačnosti. Lokalni pljuskovi su mogući ponegdje u istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura od 2 do 8, na jugu do 12, najviša dnevna temperatura od 13 do 22 stupnjeva.

U utorak, 14. travnja, u Bosni i Hercegovini naoblačenje sa sjevera će uvjetovat slabu kišu tijekom drugog djela dana. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka od 3 do 11, na jugu do 12, a najviša dnevna temperatura od 14 do 21, na jugu do 23 stupnja.

U Bosni i Hercegovini u srijedu, 15. travnja, očekuje se umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi ili slaba kišu su mogući ponegdje u istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura od 4 do 11, na jugu do 14, a najviša dnevna temperatura od 14 do 23 stupnja, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close