zaludio modni svijet

Staro svježe meso - Kineski osamdesetogodišnjak hara modnim pistama

Lifestyle / Flash | 19. 11. 2016. u 16:01 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Visok, mišićav, i veoma tražen u modnoj industriji. Wang Deshun je "običan čovjek", koji je postao poznat širom sveta kada je prošetao modnom pistom prošle godine na Kineskom tjednu mode. Ono što je zadivljujuće je da on ima 80 godina, i korak mladića. Ovo je njegova priča.

Bez majice i sigurnim korakom, Wang je prošle godine prošetao pistom i zaludio modni svet. Svi žele da vide u svojoj reklami vitalnog "djedicu", koji je sa 80 godina ponio titulu "Najzgodniji djed Kine" i "Staro svježe meso", prenosi CNN.

Modne kuće se bukvalno tuku kako bi ga imale na sljedećoj reviji, a pojavljivao se i u brojnim kampanjama. Deshun je inspiracija mnogima, pošto njegov nevjerojatni životni put pokazuje da je sve moguće za one koji se usuđuju.

"Tko je ovaj energičan starac?"

Hu Sheguang, kao jedan od vodećih dizajnera u Kini, nikada nije sanjao da će jedan djed biti glavna zvijezda na njegovoj pisti. Sasvim slučajno je vidio fotografiju Wang Deshuna na telefonu QQ Wanga, muzičara koji je pripremao muziku za njegovu reviju.

"Tko je ovaj energičan stari čovjek", pitao je Hu.

"To je moj otac", rekao je kompozitor. Wang Deshun je tako bio upoznat sa modnim dizajnerom, koji mu je ponudio posao za jednu večer. Ispostavilo se da je ta večer promijenila Wangu život.

"Počeo sa teretanom u 50. godini"

Glumac po profesiji, Wang je rođen na sjeveru Kine 1936. godine, i bavio se dugo pantomimom. Odatle je prešao na filmove, uglavnom akcijske. Pojavio se u nekoliko holivudskih filmova.
Počeo je da ide u teretanu kada je imao 50 godina, kako bi održao formu za svoje glumačke poslove.

Wang će sljedeće godine prošetati modnom pistom na Milanskom tjednu mode. Kaže da ne planira uskoro ići u mirovinu.

"Ljudi su u čudu kako netko star kao ja može imati takve mišiće", rekao je Wang za CNN. Kaže da ne namjerava usporiti.

"Svaki dan, posljednjih 30 godina, nikada nisam prestao trenirati'', kaže Wang i dodaje da je ključni dio njegovog treninga svakodnevno plivanje.

Kako kaže godine nisu za njega prepreka. Sa 65 godina je naučio jahati konja, a sa 78 voziti motocikl.

"Dok god smijete da uradite stvari koje nikada prije niste radili, mladi ste u srcu", kaže Wang.

Kopirati
Drag cursor here to close