Podrška

Stari most u nedjelju zlatan

Početak kampanje podizanja svijesti u Sarajevu obilježit će pod sloganom 'Život poslije raka... Borba se nastavlja!'
Lifestyle / Flash | 30. 08. 2019. u 12:35 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Udruženje 'Srce za djecu oboljelu od raka' i ove godine obilježava Zlatni rujan, mjesec podizanja svijesti o dječjem raku. Nizom aktivnosti nastoje doprinijeti da se glas djece, oboljele od raka i njihovih obitelji, što dalje čuje. 

Početak kampanje podizanja svijesti u Sarajevu obilježit će pod sloganom 'Život poslije raka... Borba se nastavlja!', performansom sa djecom i mladima koji su liječeni.

Nastavit će interaktivnom radionicom, u kojoj će moći sudjelovati i građani zajedno sa djecom i mladima koji su u liječeni od raka i njihovim roditeljima. Dijelit će i letke, vezane uz tu kampanju. 

''Za nastavak kampanje pripremili smo mnogo aktivnosti i materijala pomoću kojih ćemo bh. građanima ukazati na važnost pružanja podrške djeci oboljeloj od raka i njihovim obiteljima. Neki od najznačajnijih su video spot sa djecom, u produkciji Udruženja i suradnika, video materijali sa MladiCama i drugi materijali za društvene mreže sa snažnim porukama'', navode iz Udruženja. 

Posebno su, kako navode, ponosni što će 1. rujna u večernjim satima, Vijećnica u Sarajevu i Stari Most u Mostaru, kao važni povijesni objekti, biti u zlatnoj boji, u znak podrške djeci oboljeloj od raka. 

Po planu aktivnosti, otvaranje kampanje planirano je za 1. rujna, na Trgu djece Sarajeva. Tijekom rujna, u nekoliko mjesta širom BiH, bit će upriličene interaktivne radionica i projekcija filma 'Velika bijela kuća'.

Kopirati
Drag cursor here to close