Cjelovečernja predstava

Stand up comedy 'S NOGU' Pedje Bajovića u Mostaru

Lifestyle / Flash | 16. 01. 2017. u 10:09 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od pokretača regionalne stand up comedy scene Pedja Bajović (Stand Up) gostuje 31. siječnja 2017., u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača s cjelovečernjom predstavom pod nazivom 'S NOGU*' u 20 sati.

Predstava S NOGU* (*Sredstvo za protiv jugonostalgije i jugofobije) prvi je cjelovečernji tematski solo show, a s kojim je Pedja Bajović na svojoj prvoj regionalnoj turneji, u rano proljeće 2012. godine, nasmijao preko dvije tisuće i isto toliko tisuća Srba, Hrvata, Bosanaca sa sve Hercegovcima, Slovenaca i Crnogoraca… Ako se pitate zašto – zato što su svi oni u toj predstavi!

U međuvremenu su ovu predstavu vidjeli i mnogi drugi u svim zemljama našeg dijela svijeta, ali i šire!

To je priča o nama danas. Nama, koji smo nastavili svoje živote tu – na ovim 'našim prostorima', u 'regiji' ili 'regionu', Zapadnom Balkanu, u bivšoj Jugoslaviji… uglavnom – o nama sada i tu. Iako razdvojeni, neka od svakodnevnih iskustava su gotovo identična, dok su neka takva kao da su jedni na Zemlji, drugi na Mjesecu, a treći na Marsu… itako dalje sve do nepriznatog Plutona.

- 'Ko je blesaviji, Amerikanci ili Englezi…ili Japanci? Ili mi.
- Koja je razlika između Bosanke i Hercegovca u krevetu ili u novčaniku?
- Zašto riječ ‘čimbenik’ zbunjuje Srbina?
- Šta se zapravo dogodi kada Hrvati popizde na Slovence?
- Jesu li Kosovari muzikalniji od ostalih i zašto Crnogorac još ne spava…?
- A, gdje je nestalo makedonsko devojče…?

Još više pitanja i još manje odgovora dobit ćete u ovom druženju s Pedjom u trajanju od skoro dva sata. Uz sve to ćemo dodati malo politike, i ono malo tzv. domaće ekonomije, ponešto estrade i (nikada dovoljno!) sexa… i imate – S NOGU!

Ulaznice možete kupiti od ponedjeljka, 16.1., svaki radni dan na blagajni Kosače po cijeni 10 KM.

Pedja Bajović je u svojoj stand-up karijeri od 2005. godine obišao više od dvadeset zemalja svijeta te nekoliko stotina gradova. Nastupao je i na međunarodnom natjecanju stand-up komičara u američkom Seattleu te se predstavio na najpoznatijem svjetskom televizijskom kanalu za komediju - Comedy Central.

Dobio je priznanje za najboljeg veterana stand-up komedije na manifestaciji Adria Comedy Awards u Skoplju, a krajem prošle godine bio u završnici svjetskog stand-up comedy takmičenja The Funniest Person in the World u Helsinkiju.

Kopirati
Drag cursor here to close