Potrudila se

Srbija: Obukla vjenčanicu i spektakularno proslavila razvod

Slavljenica je bila u modernoj bijeloj vjenčanici, a umjesto bidermajera od cvijeća imala je buket od kinder jaja. Svi gosti, osim djeveruša, bili su obučeni u crno, a crne boje bili su i pokloni i cvijeće koje je dobivala.
Lifestyle / Flash | 08. 09. 2018. u 21:02 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Jugmedia.rs / Proslava razvoda

Slavljem pod nazivom “Trauma” Biljana Rupar iz Niša proslavila je noćas razvod braka, 35. rođendan i to što će za šest mjeseci postati majka.

Specijalno za tu priliku poznata niška kafana je bila dekorirana u crnoj i zlatnoj boji. Stolnjaci su bili crni, sa crnim svijećnjacima i crnim salvetama na kojima je zlatnom bojom pisalo “Trauma”.  Gosti su za slavlje dobili pozivnice u crnoj boji s naslikanom lubanjom.

Slavljenica je bila u modernoj bijeloj vjenčanici, a umjesto bidermajera od cvijeća imala je buket od kinder jaja. Svi gosti, osim djeveruša, bili su obučeni u crno, a crne boje bili su i pokloni i cvijeće koje je dobivala.

Do svečane sale, Rupar je došla crvenim tepihom, ali sa posutim uvelim ružama.

Arhitektica po struci i vlasnica uspješnog kozmetičkog salona Rupar je izjavila  da voli slavlja i da za svoje rođendane  uvijek okuplja dosta ljudi, tako da je i razvod braka želela da proslavi na taj način.

''Prijateljica mi je prije pet, šest mjeseci poslala sliku gospođe iz Jagodine koja je proslavila razvod braka. Rekla sam, ukoliko se nekada budem razvodila bit će tako, samo mnogo bolje. Tada nisam planirala razvod, ali pošto se tako izdogađalo, riješila sam da ga proslavim'', istaknula je Rupar.

Odlučila je da obuče bijelu vjenčanicu za proslavu razvoda pošto je za svadbeno veselje imala tri vjenčanice – bež, plavu i crnu, piše Jugmedia.rs.

Sa suprugom se, kazala je, razvela sporazumno i ostala u odličnim odnosima.

''Razvod nije dobar, ali je moja poruka svima onima kojima se dogodi da ne treba očajavaju i ne budu kukavice. Nikada se ne zna zašto je to dobro'', kazala je Rupar.

Ona je izjavila da je sa bivšim suprugom četiri godine pokušavala dobiti dijete, ali to nije uspela i pored liječenja.

''Mjesec i po dana nakon razvoda ostala sam u drugom stanju. Riješila sam da zadržim bebu i da budem samohrana majka. Sada sam u trećem mjesecu trudnoće, čekam dječaka i zvat će se Gvozden'', kazala je Rupar.

Slavlje u poznatoj niškoj kafani trajalo je do duboko u noć, a goste su zabavljali poznati muzičari.

Nešto prije ponoći, djeveruše su dugu vjenčanicu koju je slavljenica nosila isjekle škarama i skratile je do dužine mini suknje. Slavljenica je potom bacila buket preko glave, a da ga uhvate bile su pozvane sve gošće koje priželjkuju razvod.

Kada je porukom na plafonu poručila svojim gostima da je u drugom stanju, rasplakala je cijelu kafanu.

Kopirati
Drag cursor here to close