Natjecanje

Spremni za Red Bull RapLiku?

Lifestyle / Flash | 01. 06. 2016. u 15:39 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U subotu 4. lipnja u 17:30, na Pozorišnom trgu Susan Sontag, ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu, bit će održano veliko finale Red Bull RapLike, natjecanja u hip hop improvizaciji, u kojem će se 16 finalista u okršaju duhovitim rimama i riječima boriti za titulu najboljeg bh. freestylera.

Domaćin natjecanja bit će Edo Maajka, a glazbenu podršku MC-ijevima će davati i raspoloženje publike podizati DJ Soul. Žiriju koji će ocjenjivati nastupe natjecatelja, pored ranije poznatih članova (Frenkie, Jala i Sokol), pridružit će se dva nova člana: izvrsni poznavatelj domaće hip hop scene i urednik omladinskog programa BH Radija 1 Samir Čulić, te naš najbolji producent i DJ Billain.

Pored samog natjecanja, na ovom open-air eventu svojim nastupima publiku će zabavljati i cijeli niz poznatih hip hop imena, među njima Frenkie&Kontra, Jala, Sterma, Shtela&Nake, Stihomir&Gaagara(Helem nejse).

Stihomir i Gaagara su inače - pod imenima Ćane i Gago- pobjednici Red Bull MC Battlea 2012, na kojem su se završne borbe vodile u formatu dva-na-dva, umjesto uobičajenih jedan-na-jedan. Oni su titulu odnijeli u konkurenciji najboljih MC-ijeva iz BiH i Hrvatske, impresioniravši žiri i publiku sjajnim nastupom i vrhunskom uigranošću, priopćeno je.

U videu se njih dvojica prisjećaju tog natjecanja, ali daju i poneki savjet MC-ijevima koji će sudjelovatiu finalu Red Bull RapLike. Pogledajte i poslušajte šta oni imaju poručiti sudionicima i publici.

Najnovije vijesti i događanja pratite na Facebook stranici natjecanja.

Kopirati
Drag cursor here to close