Mostar

SportLife otvorio preuređenu poslovnicu u TC Piramida

Lifestyle / Flash | 09. 07. 2015. u 16:49 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danas je u trgovačkom centru Piramida u Mostaru upriličeno otvorenje nove trgovine sportske opreme SportLife.

Iako je ovaj brend već poznat Mostarkama i Mostarcima, nova je poslovnica sada preuređena i ima dvostruko veću površinu od dosadašnje, koncept je proširen bogatijom ponudom, a osigurani su i povoljni uvjeti kupnje.

''U proteklim smo godinama, otkako smo prisutni u Mostaru, pratili razvoj tržišta i trendova, te pozorno osluškivali želje naših kupaca , te je novi koncept SportLifa u potpunosti prilagođen željama naših potrošača i ne dvojimo da će biti zadovoljni i rado nam se vraćati", ističu iz uprave društva Benefit d.o.o. pod čijim je okriljem Sportlife.

Na dan otvorenja SportLife je za kupce pripremio zabavni program uz DJ-a, te slavljenički popust od 20 posto na cijeli asortiman, koji uključuje poznate sportske brendove poput Nike-a, Adidasa, ali i iznimno popularni Converse.

One koji danas nisu mogli nazočiti otvorenju, SportLife je pripremio popust od 30 posto ovoga vikenda, na odabrane artikle. Sudeći po prvim reakcijama kupaca, SportLife će ostati omiljena trgovina sportske opreme u gradu na Neretvi.

Kopirati
Drag cursor here to close