Jim Clancy

Spiker CNN-a napustio rad na televiziji nakon 34 godine

Lifestyle / Flash | 18. 01. 2015. u 09:19 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Spiker na američkoj televiziji CNN Jim Clancy, koji je u vezi s terorističkim napadom na redakciju francuskog lista "Charlie Hebdo", na društvenoj mreži Twitter pisao protiv Izraela, dao je ostavku i napustio ovu televiziju, prenosi Anadolu Agency (AA).

Clancy, koji je u vezi s terorističkim napadom na list "Charlie Hebdo" u Parizu poručio da je za to djelomično kriv i Izrael, napustio je CNN nakon 34 godine rada na ovoj televiziji.

''Ove karikature nikako ne ismijavaju Poslanika. One ismijavaju nastojanja masa koje žele izokrenuti njegove riječi. Budite oprezni", napisao je Clancy na svom Twitter profilu.

U drugom "tweetu" Clancy je poručio da je za napad djelomično odgovorna i izraelska propaganda.

Clancy je nakon toga blokirao svoj Twitter profil, a u izjavi vezanoj za njegovu ostavku na televiziji CNN, nije govorio o tome da li ona ima veze s aktualnim porukama objavljenim na društvenoj mreži.

"Jim Clancy više nije na CNN-u. Želimo mu sve najbolje i zahvaljujemo se zbog izvanrednih usluga tijekom razdoblja dužeg od 30 godina", saopćeno je iz CNN-a.

Clancy je inače na televiziji CNN pratio najvažnija događanja u posljednjih nekoliko decenija, među kojima i genocid u Ruandi, Zaljevski rat te rušenje Berlinskog zida. Na CNN-u je vodio program "The Brief".

Kopirati
Drag cursor here to close