Kruna karijere

Spektakularnim koncertom B-Dance slavi deset godina rada

Lifestyle / Flash | 05. 06. 2016. u 09:28 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koncertom pod nazivom 'B-Dance 10 godina s Vama' Plesni studio B-Dance ove godine slavi 10 godina rada i postojanja.

Sam vrhunac slavlja obilježiti će se koncertom 9. lipnja (četvrtak) u velikoj dvorani H.D.herceg Stjepan Kosača pod nazivom 'B-Dance 10 godina s Vama' s početkom u 19h.

Koncertom će se na najsvečaniji način obilježiti ova obljetnica i prikazati do sada postignuti rezultati i rad plesnog studija B-Dance.

Na koncertu će se predstaviti sve grupe plesnog studija B-Dance sa svojim novim koreografijama i pokazati kako mladi grada Mostara kvalitetno provode svoje vrijeme plešući i družeći se sa svojim vršnjacima.

''Inače zamišljeno je da cijela ova godina bude u znaku obilježavanja ovog prvog velikog jubileja kroz razne aktivnosti, projekte, natjecanja i putovanja, što je se već u veliko uspjelo realizirati'', rekli su nam iz B-Dancea.

Koncert kao kruna deset godina rada će donijeti mnoga iznenađenja publici, a gosti će biti Neno Murić bh pop pjevač, Martina Martić koja će plesati na svili.

''Kao i prijašnjih godina, naši gosti će biti plesni klubovi iz Mostara PS Mostars, PS Flash, PC ProDance, ŠPK Erigo-D, ŠPK Zrinjski i Mostarske Mažoretkinje, a svojim nastupom sve nazočne počastiti će i jedna od voditeljica kluba Željka Bošnjak Zovko'', rekli su iz B-Dancega dodajući kako B-Danceri spremaju brojna iznenađenja i novitete koja će ostati tajna do samog koncerta.

Voditeljica programa Danijela Marija Boras, a ulaz je simboličnih 5KM.

Kopirati
Drag cursor here to close