Obrat u karijeri?

Spavao s najboljom prijateljicom svoje majke i dobio nevjerojatnu ponudu

Nakon što je u javnost procurila afera mladog sportaša i prijateljice njegove majke, Zach je odmah postao idol navijača.
Lifestyle / Flash | 15. 07. 2022. u 12:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mladi quarterback New York Jetsa Zach Wilson našao se u centru pažnje, no razlog za veliku medijsku pomamu oko njega ovoga puta nisu bile igre već nešto sasvim drugo. Mediji u Americi su se raspisali kako je 22-godišnji Wilson spavao s najboljom prijateljicom svoje majke Lise.

Nakon što je u javnost procurila afera mladog sportaša i prijateljice njegove majke, Zach je odmah postao idol navijača koji mu masovno daju podršku zbog njegovih ljubavnih pothvata. Ta novostečena popularnost izvan terena je tolika da je čak dobio i poslovnu ponudu.

Naime, Zach je dobio ponudu da snima filmove za odrasle. Jedna mu je kompanija ponudila 69.000 dolara kako bi regrutirao starije dame za porno industriju.

"Ne mogu vjerovati. Dobio sam email od jedne agencije koja tvrdi da je poslala ponudu Zachu Wilsonu da bude glavni regruter za kategoriju MILF", otkrio je na Twitteru novinar Mike J. Asti.

Wilson, koji je bio drugi pick NFL drafta 2021. godine, sada bi mogao imati i dodatnu zaradu ako prihvati novi posao, pišu Sportske novosti.

Kopirati
Drag cursor here to close