Vremenska prognoza

Sljedećih dana pretežno oblačno s kišom

Vrijeme sljedećih dana u BiH bit će uglavnom oblačno s kišom.
Lifestyle / Flash | 11. 03. 2018. u 13:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Hercegovini, na zapadu i jugozapadu Bosne u ponedjeljak se očekuje oblačno vrijeme, a u ostatku Bosne sunčano, uz postupna naoblaka poslije podne. Kiša se očekuje u Hercegovini, na zapadu i jugozapadu Bosne.

Poslijepodne ili u večernjim satima kiša u većini područja, osim u Krajini. Vjetar slab do umjeren, jugozapadni. Jutarnje temperature od 4 do 10, na jugu od 10 do 14, a dnevne od 10 do 16, na sjeveru i sjeveroistoku Bosne do 19 stupnjeva Celzijevih.

Pretežno oblačno vrijeme s kišom očekuje se u utorak. Krajem dana ili u večernjim satima prestanak padalina. Jutarnje temperature od 2 do 8, na jugu od 7 do 11, a dnevne od 8 do 16.

Slično vrijeme očekuje se i u srijedu. Poslijepodne bez padalina u Krajini i Posavini. Krajem dana i u večernjim satima razvedravanje. Jutarnje temperature od 2 do 8, na jugu od 6 do 10, a dnevne od 7 do 12, na jugu od 10 do 14.

U četvrtak će biti pretežno sunčano. U jutarnjim satima magla po kotlinama Bosne. Krajem dana i u večernjim satima naoblaka, što će u Hercegovini, Krajin, Posavini i na jugozapadu Bosne uvjetovati kišu. Jutarnje temperature od 0 do 5, na jugu od 4 do 9, a dnevne od 10 do 16 stupnjeva Celzijevih, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close