Mostarski sajam

Slađana Soldo: Članica tima zaduženog za promjenu stila pobjednice nagrade igre MAKE OVER

Lifestyle / Flash | 16. 03. 2016. u 06:50 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Slađanu Soldo ove godine na Mostarskom sajmu gospodarstva, gledat ćemo kao jednu od članova tima zaduženu za promjenu stila jedne od dobitnica nagrade igre MAKE OVER, koja je još uvijek u tijeku, i na koju se sve zainteresirane dame stignu prijaviti putem FB stranice Mostarskog sajma do 29.ožujka.

Od kako zna za sebe moda je bila dio njezina života, a tu ljubav posljednjih godina dijeli sa svim pripadnicama ljepšega spola, kojima ispunjava snove i uljepšava ih za njihove najvažnije životne trenutke!

Kontaktirati je možete putem FB stranice (Slađana Šivanje) ili ukoliko je posjetite u njezinom modnom salonu u Zagrabačkoj ulici br.2.

No, ako ima još netko kome je ovo ime strano, i za Vas smo pripremili par informacija kako biste upoznali Slađanu Soldo.

Kada se javila ljubav prema modi i šivanju?

U djetinjstvu sam imala svoje uzore i divila se haljinama koji su ti moji uzori stvarali,a da ne govorim o krpicama i lutkama koje sam stalno oblačila i presvlačila. Moj prvi pravi kroj i uspjeh ako mene pitate, bio je u trećem razredu osnovne škole, kad sam sebi izvadila prvi snit iz Burde i sašila šorc. Sve sam šivala ručno, jer mi mama nije dozvoljavala raditi na mašini jer sam još bila dijete. U prvom razredu srednje škole sam dobila svoju prvu mašinu i od tada mašti nije bilo kraja.

Danas ste jedna od najtraženijih osoba u gradu koja ispunjava snove damama koje žele izgledati lijepo u svim prigodama, kako to komentirate?

Ponosna sam na sebe ako tako misliš!

Na Mostarskom sajmu sudjelovat ćete kao jedna od dizajnerica koja će promijeniti image i stil jedne od dobitnica naše nagradne igre -MAKE OVER . Kakva su Vaša očekivanja?

Vjerujem da ću ispuniti očekivanja, i zaista se radujem tom izazovu. A nadam se da će i djevojka ili gospođa koja bude izvučena također biti zadovoljna !

Gdje pronalazite inspiraciju?

Nemam ni mjesto ni vrijeme za pronalaženje inspiracije. Moja inspiracija dolazi u trenutku, i slobodno mogu reći kako ustvari inspiracija pronađe mene.

Koje modele najviše volite raditi?

Najviše volim raditi svečane haljine, jer su one nekako sama priča za sebe i nakon toga,svaka dama će u njima pričati neke nove priče, a ja sam sretna da sam mogla sudjelovati u stvaranju istih...

Vaši omiljeni materijali i boje koje volite prožimati u kolekcijama i kreacijama koje radite?

Zaista ni tu nisam posebno „komplicirana“. Volim sve boje i volim sve modele, jer moda i kreiranje su igre bez granica!

Koliko su klijentice danas zahtjevne, i koliko zaista slušaju savjete stručnjaka?
Iznenađena sam koliko poštuju moje mišljenje, ali je činjenica i to da današnje cure znaju što žele, pa je meni svakako lakše raditi.

Imate li neke od kreacija koje posebno volite istaknuti što zbog težine rada, ili posebnosti projekta?

Ne bih ništa izdvojila. Za mene ne postoje teže i lakše kreacije, al izazov mi je svakako raditi modele koje nisam radila.

Što je po Vama danas trend?

Trend je danas apsolutno sve, jer je danas sve dozvoljeno.

Kopirati
Drag cursor here to close