rock škola

Skoro pola Kantarevca već je popunjeno za koncert Rock škole Mostar

Lifestyle / Flash | 23. 12. 2015. u 10:37 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ulaznice za veliki koncert Rock škole Mostar 30. prosinca na stadionu Kantarevac, na kojem će nastupiti Dubioza kolektiv, u prodaju su puštene prije nekoliko dana, a sudeći po dosadašnjoj potražnji vrlo lako bi mogle biti rasprodane prije koncerta.

Veliko zanimanje je očekivano, s obzirom da će na ovom koncertu nakon nekoliko godina pauze Dubioza kolektiv ponovo nastupiti u Mostaru. No, izgleda da je i najavljeno lijepo vrijeme za pretposljednji dan ove godine dodatno doprinijelo interesu za rock event godine. Na koncertu će kao predgrupe Dubiozi nastupiti bendovi nastali iz Rock škole Mostar, kao što je bend Floridus i još nekoliko glazbenih projekata škole.

''Za koncert Rock škole vlada veliko zanimanje. Veliki broj karata i pozivnica već su rezervirale firme i ugostiteljski objekti iz Hercegovine, koji će ih koristiti za svoje uposlenike i klijente. Već 40% kapaciteta na Kantarevcu je popunjeno, tako da očekujemo veliku gužvu 30.12., a ako se ovakav trend nastavi, vrlo je moguće da će karte biti rasprodane prije samog koncerta'', kaže voditelj Rock škole Mostar, Orhan Maslo Oha, koji je jako zadovoljan početnom prodajom ulaznica.

Za one koji još nisu osigurali svoje ulaznice, iste se mogu kupiti online na www.kupikartu.ba, na prodajnim mjestima KupiKartu u bh. gradovima, te putem prodajnog sistema KupiKartu u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori. U Mostaru su dostupne i na recepciji Muzičkog centra Pavarotti. Cijena je 5 KM, što uključuje konzumaciju.

Sve informacije o koncertu na: redbull.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close