za avanturiste

'Skok u Kazan' u subotu u Konjicu

Lifestyle / Flash | 02. 07. 2015. u 13:17 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalna manifestacija „Skok u Kazan" ove godine održat će se u subotu, 4. srpnja s početkom u 17h na glavnoj gradskoj plaži Stari pazar u Konjicu.

Ovo međunarodno natjecanje u ekstremnim skokovima u vodu ove godine slavi punoljetstvo- već 18. godinu zaredom bit će realizirano od strane Triatlon asocijacije u BiH u suradnji sa Eko selom Boračko jezero.

Kao i svake godine “Skok u Kazan” okupit će skakače i adrenalinske avanturiste iz Konjica, Mostara, Banja Luke i zemalja regije što svjedoči o njegovom međunarodnom karakteru. Cilj održavanje manifestacije jeste promocija sportsko-rekreativnih aktivnosti, ektremnog sporta, te zaštite rijeke Neretve.

Samo natjecanje je prava atrakcija u Konjicu, zbog velike opasnosti koja može nastati i zbog najmanje greške skakača jer natjecatelji skaču sa stijene sa visine od 17 metara u vodu, koja predstavlja prirodno udubljenje u stijenama, dimenzija 2x2x2 metra.

Prošle godine sudjelovalo je 15 hrabrih natjecatelja iz Bosne i Hercegovine i Srbije, a najbolji su bili Mostarac Haris Džemat i Sarajlija Dino Bajrić koji su podijelili prvo mjesto, dok je Konjičanin Danko Dangubić bio treći.

Kopirati
Drag cursor here to close