O izgledu i godinama

SJ Parker: "Znam kako izgledam, muškarac nikad ne bi dobio ovako ružne komentare!"

Sarah Jessica Parker zvijezda je naslovnice američkog magazina Vogue za prosinac, a pozirala je u raskošnoj haljini kuće Dolce & Gabbana
Lifestyle / Flash | 08. 11. 2021. u 17:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Omiljena protagonistica serije "Seks i grad" Sarah Jessica Parker spremna je odgovoriti onima koji žele razgovarati o njezinim godinama i izgledu. Parker je zvijezda Vogueove naslovnice za prosinac 2021., a u intervjuu za magazin govorila je o negativnim komentarima koji su se pojavili na društvenim mrežama nakon najave nastavka serije "Seks i grad", a bili su usmjereni na raspravu oko dobi triju glavnih glumica. Serija će pratiti Carrie Bradshaw (Parker), Mirandu Hobbes (Cynthia Nixon) i Charlotte York (Kristin Davis) dok plove životom i ljubavlju u New Yorku u svojim 50-ima.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by SJP (@sarahjessicaparker)

"Bilo je toliko mizoginih komentara na račun našeg izgleda koji nikad ne bi bili upućeni nekom muškarcu. Ne znam što bih uopće rekla tim ljudima. Sijeda kosa, sijeda kosa, sijeda kosa. Ima li ona sijedu kosu? Sjedim s Andyjem Cohenom i on ima punu glavu sijede kose i nitko se ne pita zašto", rekla je glumica.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Parker je dodala kako se posebno teško nosi s komentarima na društvenim mrežama jer "svatko ima nešto za reći", posebno navodeći da je kritiziraju ili zbog previše bora ili zbog toga jer ih druge glumice uopće nemaju.

"Čini se kao da gotovo ne žele da budemo OK same sa sobom, bilo da smo odabrale prirodno starenje ili ne", ispričala je.  "Znam kako izgledam. Nemam izbora. Što da učinim u vezi s tim? Prestanem stariti? Nestanem?", upitala je. A više od 20 godina otkako je serija izašla i uoči premijere filma "I samo tako...", verzija Carrieinog stana slična originalnom stanu iz serije dostupna je za iznajmljivanje na Airbnb-u kako bi se žene mogle poistovjetiti sa Carrie Bradshaw.

Stan je u potpunosti opskrbljen originalnim detaljima, uključujući ormar s njezinom beskrajnom kolekcijom cipela i suknjom od tila. A glumica je rekla kako je stvari sa seta za sebe čuvala svih ovih godina. "Imam sve originalne stvari u vlastitom skladištu", rekla je Parker za Vogue. "Namještaj, odjeća, sve, zapakirano prema sezoni, epizodi i sceni. Sve sam pospremila."

Kopirati
Drag cursor here to close