''Što ti možeš učiniti za Božić?''

Široki Brijeg: Slijede tri dana koja Širokobriježani obožavaju

Svrha je humanitarne akcije zajedničkim snagama pomoći potrebitima u ovom blagdanskom vremenu.
Lifestyle / Flash | 19. 12. 2017. u 17:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalna humanitarna akcija "Što ti možeš učiniti za Božić?" održavat će se od 20. do 22. prosinca pod božićnim šatorom na Trgu Gojka Šuška u Širokom Brijegu.

Akciju provodi Udruga ''Inicijativa za Široki Brijeg'', u suradnji s brojnim poduzećima, privatnicima, volonterima, Domom "Marija naša nada", te gradom Širokim Brijegom.

Svrha je humanitarne akcije zajedničkim snagama pomoći potrebitima u ovom blagdanskom vremenu. Iz Udruge pozivaju sve ljude dobre volje da kroz druženje podrže ovu akciju i pomognu drugima za Božić.

Odaziv građana i gostiju iz okolnih mjesta raste iz godine u godinu, a mnogim Širokobriježanima ova tri dana su najdraža u godini jer atmosfera uvijek bude vrhunska, a humanitarno se druže sve generacije Širokobriježana - od onih najmlađih do najstarijih.

Projektu se ove godine pridružio i Nogometni klub Široki Brijeg, a druge večeri manifestacije, točnije u četvrtak, svi posjetitelji će se moći družiti i fotografirati s igračima.

U glazbenom dijelu programa nastupat će Tamburaši s kamena, Mokarski tamburaši, Stare Note, te drugi lokalni bendovi. Tijekom akcije posjetitelji će moći kušati razna hercegovačka jela i pića, a za najmlađe, kao i svake godine, bit će organizirano druženje s gostom iznenađenja, s prigodnim poklonima.

Također, svi zainteresirani mogu se uključiti u akciju donirajući prehrambene artikle te novčane donacije uplatom na žiroračun 3382202264860334 kod UniCredit Bank d.d.

Kopirati
Drag cursor here to close