Posjetitelji se družili s nogometašima

Široki Brijeg: Djedovi Božićnjaci se spuštali sa zgrade i razveselili mališane

Stotine posjetitelja ispunili su Trg Gojka Šuška te su uživali u kuhanom vinu, uštipcima, fritulama i ostalim delicijama
Lifestyle / Flash | 21. 12. 2017. u 23:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Druga večer tradicionalnog humanitarnog druženja "Što ti možeš učiniti za Božić?" okupila je stotine posjetitelja na Trgu Gojka Šuška u Širokom Brijegu.

Zvijezde večeri bili su pripadnici Gorske službe spašavanja Široki Brijeg i igrači Nogometnog kluba Široki Brijeg.

GSS-ovci su se, obučeni u Djedove Božićnjake, spuštali sa zgrade Hrvatskog kulturnog doma na Trg Gojka Šuška gdje su razveselili mališane darovavši ih slatkišima i poklonima.

U isto vrijeme, nogometaši Širokog Brijega Wagner Santos Lago, Jure Ivanković i Josip Ćorluka potpisivali su navijačke rekvizite te su se fotografirali s posjetiteljima ispred kućice NK Široki Brijeg.

Stotine posjetitelja ispunili su Trg Gojka Šuška te su uživali u kuhanom vinu, uštipcima, fritulama i ostalim delicijama, a za glazbeni ugođaj pobrinuo se bend ''Stare note''.

Podsjećamo, akciju ''Što ti možeš učiniti za Božić?'' sedmu godinu zaredom provodi Udruga ''Inicijativa za Široki Brijeg'', u suradnji s brojnim poduzećima, privatnicima, volonterima, Domom "Marija naša nada", te gradom Širokim Brijegom.

Svrha je humanitarne akcije zajedničkim snagama pomoći potrebitima u ovom blagdanskom vremenu. Jedinstveni projekt koji već sedmu godinu okuplja sve generacije Širokobriježana - od onih najmlađih do najstarijih, prirastao je srcu mnogima te su ova tri dana većini najdraža u godini, a cjelokupan prihod od zarade bit će doniran potrebitim obiteljima u Širokom Brijegu.

Također, svi zainteresirani mogu se uključiti u akciju donirajući prehrambene artikle te novčane donacije uplatom na žiroračun 3382202264860334 kod UniCredit Bank d.d.

Treća, ujedno i posljednja večer, održat će se u petak, 22. prosinca, s početkom u 18.00 sati na istome mjestu.

Kopirati
Drag cursor here to close