Imotski Amor

Širi tržište: Gangster iz Imotskog odlučio pomoći očajnoj kineskoj udavači!

Lifestyle / Flash | 18. 01. 2014. u 21:53 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čim je pročitao članak o Kineskinji koja traži muža pomoću reklamnih panoa koji su danas objavili mediji Nediljko Babić - Gangster istog je trena krenuo u akciju i na adresu redakcije poslao svoju plemenitu ponudu.

Oglas za muža: 'Imam 28 godina kuću, automobil i ušteđevinu'

Nediljko Babić - Gangster, vlasnik agencije "Nada" za ljubavno posredništvo iz Imotskog ponudio je svoje usluge očajnoj kineskoj udavači Juan Liyuan koja pomoću reklamnih panoa u kineskom gradu Chendu traži muža. Nema razloga, kaže Nediljko, da svoje usluge ne proširi i na kinesko tržište jer u Hrvatskoj manjka djevojaka, a Kineskinje su fine žene.

Imotski Amor Nediljko Babić spojio je i do oltara doveo 350 parova, sve s ciljem demografske obnove Hrvatske. Gangster je dosad usamljene hrvatske momke kojih je prema njegovim saznanjima u Hrvatskoj oko 103 tisuće viška u odnosu na nevjeste spajao sa ženama iz svih krajeva svijeta, a posebno dobre bilateralne ljubavne odnose uspostavio je s Ukrajinom.

Babić već 29 godina spaja parove i dosad je posredovao u gotovo 350 brakova. O njemu je prošle godine snimljeni film Gangster te voli u režiji Nebojše Slijepčevića koji je obišao velik broj svjetskih i domaćih festivala, a na prošlom ZagrebDoxu je osvojio Nagradu publike.

Kopirati
Drag cursor here to close