Nisam ustala iz kreveta 4 dana

Severinina emotivna izvedba Pjesme ''Rođeno moje'' na Jahorini s poslanom jasnom porukom

Severina je na nastup došla u bijelom odijelu i prije nego što je zapjevala, pročitala je potresan govor o svemu što joj se dogodilo.
Lifestyle / Flash | 28. 01. 2024. u 07:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je na Jahorini izvela pjesmu Rođeno moje tijekom koje je i zaplakala, Severina je s pozornice poslala jasnu poruku i pritom ne mislimo na promjenu stihova iz "na meni kola nek se slome" u "na njima kola nek se slome".

Pokazala je srednji prst pa se odmaknula od mikrofona. "J****e si mater", moglo se zatim jasno iščitati s njenih usana. Trenutak možete vidjeti na kraju videa, prenosi Dalmacija News.

"Bio je ovaj prst", našalila se zatim pokazavši na kažiprst.

"...jer što me nije ubilo...neće me ni ubit. Na njima kola nek’ se slome", napisala je pjevačica uz snimku.

Podsjećamo, pjevačica je nastupila u jednom hotelu na Jahorini, a bilo je to njezino prvo pojavljivanje u javnosti nakon što je Vrhovni sud ponovno skrbništvo nad Aleksandrom dodijelio Milanu Popoviću.

Severina je na nastup došla u bijelom odijelu i prije nego što je zapjevala, pročitala je potresan govor o svemu što joj se dogodilo.

"Moja obaveza, moja dužnost bila je da dođem ovdje. Nisam ustala iz kreveta 4 dana. Onda sam ustala, morala se obući, našminkati, napraviti frizuru i pokloniti vam se", počela je Severina svoj govor i dobila veliki pljesak publike.

"Prije svega, pokloniti se svim malim i nemoćnim ženicama koje su mi dale snage... Kako mi je lijepo predsjednik Vrhovnog suda rekao, meni velikoj i moćnoj... Da ovih dana uopće smognem snage ustati iz kreveta i ispratiti dijete u školu i da svima vama koji mi dajete neizmjernu ljubav pokušam osobno se zahvaliti. Ne smijem biti nepoštena, moram zahvaliti i svim muškarcima. Posebno mojim kolegama sa scene. Moj inboks na Instagramu je pun. Mnoge od vas dijele sa mnom svoja iskustva, ima potresnih koja su me rasplakala i jako puno ih je baš iz BiH koje su žrtve nasilja institucija. Znam i za jedan slučaj iz Hercegovine, majku dvije curice da idu ocu zlostavljaču, koji ih je obje silovao", pročitala je Severina.

Dodala je da joj često kažu da moramo šutjeti kad su djeca u pitanju, ali napominje kako je ona šutjela, a da je druga strana pričala.

"A ja sam čekala i vjerovala hrvatskom pravnom sustavu, kao što to žene u Bosni vjeruju. Šutjela sam dok mi nisu prvi put oduzeli dijete. Od tada govorim o nepravdama sistema, o organiziranoj otmici djece kad su bogati i moćni očevi u pitanju. I ja neću stati, i nadam se da i vi, sve žene iz BiH nećete stati", istaknula je.

Gibonni pružio podršku Severini: ''Tajna nije da je Severina dobra mama''

Zlatan Stipšić Gibonni samo je još jedna od slavnih osoba koja je pružila podršku Severini tokom njene ponovne borbe za starateljstvo nad sinom Aleksandrom.

Na HTV se prenosila dodjela nagrade Cesarica, a u razgovoru s voditeljkom Majom Ciglenečki u jednom trenutku Gibonni je rekao:

"Znaš šta, ja ću nešto reći što me ti nisi pitala. Mali smo narod, sve se zna, ko ima šta za ručak. Tajne ne postoje. Znači, znamo, tajna nije, da je Severina dobra mama… To sam želio reći. Eto ga, i treba joj tog malog dati", rekao je.

Ovo je došlo i do Severine, koja mu se obratila putem Instagrama.

"Hvala, Gibo moj… Podrške koje sam dobila su premoćne i pobijediće svako zlo".

Kopirati
Drag cursor here to close