Oglasila se

Severina: Tako mi Alije Sirotanovića u Brčkom sam nastupala u trenerci neutralnih boja

''Politička vrhuška distrikta toliko se prepala da je pritom zaboravila da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine.''
Lifestyle / Flash | 09. 03. 2022. u 22:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je u medijima objavljeno da su Severini u Brčkom zabranili nastup u bojama Ukrajine, te da je nastupala u trenirci - oglasila se i pjevačica na Instagram profilu.

Kako je navela u objavi - konačno može potvrditi da su neke glasine o njoj točne.

''Tako mi Alije Sirotanovića, priznajem da sam u Brčkom nastupala u trenirci neutralnih boja (i po nekima uvrijedila publiku), a razlog tome je upravo to da ne uvrijedim odjećom dio publike. Po mišljenju lokalnih političara distrikta. Daklem, cijelom bendu dala sam baš za nastup u Brčkome sašiti trenirke u bojama BiH i ukrajinske zastave'', napisala je popularna pjevačica.

Dodala je i kako se ''politička vrhuška distrikta toliko se prepala da je pritom zaboravila da je i zastava njihove države istih boja kao i napadnute Ukrajine.''

''Pa je bilo BIH - ne BIH. I završilo je ne bih! I jedino što sam imala za presvući bila je putna trenirka. Da je sve što vam kažem točno potvrđuju priložene fotografije iz šatora'', stoji u Severininoj objavi na Instagramu.

Severina se ispričala publici i na kraju napisala:

''Slava Ukraini! @zelenskiy_official Živjela nam i Bosna i Hercegovina i svi ljudi dobre volje u njoj.''

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Kopirati
Drag cursor here to close