poznate dame

Šest uspješnih žena i njihove rutine za savršen vikend

Lifestyle / Flash | 14. 10. 2016. u 16:44 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Baš kao i tijekom radnog dana, ukoliko uistinu želite kvalitetno iskoristiti vaše slobodno vrijeme i uživati u druženju s prijateljima, otići u šetnju parkom, ali i priuštiti si odmor uz knjigu i magazine, važno je pravilno organizirati vrijeme.

U potrazi za pravilnom recepturom savršeno isplaniranog vikenda, istražili smo kako vikend provode poznate dame. Na koji način one pune energiju, pronalaze inspiraciju za novi radni tjedan i usklađuju svoje obveze, saznajte u nastavku.

#VICTORIA BECKHAM

Omiljena dizajnerica, mama četvero djece i supruga poznatog nogometaša, kroz brojne medije je istaknula da svoje slobodne vikende koristi isključivo za druženje sa obitelji. Nakon napornog radnog tjedna, voli se skloniti od užurbane industrije i vrijeme provoditi zabavljajući se s najvažnijim ljudima u njenom životu.

#REBECCA MINKOFF

Uspješna dizajnerica vikend koristi za brainstorming ideja i dodatnu popularizaciju na društvenim mrežama. Naime, Rebecca je jedna od onih dizajnerica koje svim svojim pratiteljima dozvoljava putem društvenih mreža da zavire u njen ured, proces izrade odjeće, nabavke materijala, skice, njen dom... a u doba kada mileniji i društvene mreže igraju važnu ulogu u modnoj industriji, važno je biti stalno prisutan.

#TAYLOR SWIFT

Pjevačica koja je dobitnica prestižnih glazbenih nagrada, dama čije su pjesme na top listama i it djevojka koja je osnivačica pojma #girlsquad u modernom dobu, vikende koristi za putovanja. Mini ekskurzije njen su način bijega od stresa i oblik odmora.

#KATHERINE POWER

Osnivačica popularne platforme sastavljene od modne, beauty i lifestyle stranice, vikende koristi za obavljanje aktivnosti koje ne stiže preko tjedna. Nedjelja je uvijek rezervirana za odmor, a subota za prijatelje, vježbu i odlazak na manikuru.

#MICHELLE OBAMA

Prva dama je kako bi dodatno inspirirala Amerikance, aktivno se posvetila promociji zdravog života, zbog čega ne čudi što vikende koristi upravo za odlazak u teretanu i dizanje utega, preskakanje konopa i cardio treninge.

#SHERLY SANDBERG

Digitalni detoks. Dakle, mobitel, emailovi, laptop – to su sve uređaji od kojih se, koliko to prilike dozvoljavaju, trebate odmaknuti. Vikend biste trebali koristiti za drage ljude, odmor i pronalazak motivacije za daljnje poslovne uspjehe, prenosi Manager.ba.

Kopirati
Drag cursor here to close