Bez plijena

Šest lopova na jednom skuteru

Nakon što su uspješno polomili izloge i staklene ormare draguljarnice, zbog dojave policiji bili su prisiljeni vrlo brzo odustati od pljačke i pobjeći, ali na dva skutera
Lifestyle / Flash | 11. 10. 2017. u 10:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stjecajem nepredviđenih okolnosti šest lopova je mjesto pljačke usred Londona moralo napustiti na jednom skuteru, a pritom i praznih ruku, izvijestila je policija.

Članovi pljačkaške bande su u pohod na draguljarnicu "Mappin & Webb" u Regent Streetu stigli trima skuterima te naoružani mačetom i čekićem, stoji u policijskom izvješću.

Nakon što su uspješno polomili izloge i staklene ormare draguljarnice, zbog dojave policiji bili su prisiljeni vrlo brzo odustati od pljačke i pobjeći, ali na dva skutera, piše Hina.

Policija je izvijestila da su u brzini jedan skuter ostavili ispred draguljarnice, a drugim su se zabili u zid u obližnjoj ulici Oxford gdje su se sva šestorica bila prisiljena ukrcati na jedini preostali, prenosi Hina.

Nitko nije uhićen i nema informacija o ozlijeđenima. Draguljarnica "Mappin & Webb" utemeljena je 1755., a među brojnim slavnim kupcima bile su francuska kraljica Marija Antoaneta, glumica Grace Kelly i Winston Churchill.

 

Kopirati
Drag cursor here to close