Dazzling Hot

Serija velikih jackpotova na WWin-u se nastavlja: Igrač osvojio iznos veći od 165.000 KM

Lifestyle / Flash | 08. 11. 2023. u 16:41 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na WWin Casinu sreća se ne prestaje osmjehivati igračima, a ovoga puta učinila je to igraču Adnanu koji je osvojio jackpot u iznosu od 165.214,60 KM, odnosno 84.472,65 eura na igri 20 Dazzling Hot, popularnog providera Amusnet.

Igrajte i vi na novoj platformi WWina/Diplomat technology, koja omogućava no limit dobitke i najveće jackpotove u BiH.

Doživite vrhunsko online casino iskustvo na WWin.com sa preko 30 providera usluga i više od 2.000 uzbudljivih igara. Širok izbor igara na WWin casinu garantira vrhunsku zabavu za svačiji ukus - od slotova do klasičnih stolnih igara i opcija za dilere uživo. Istražite uzbudljive tematske igre u WWin casinu.

Rođendani WWin igrača ispunjeni su novim radostima i poklonima, jer je maksimalni iznos nagrade na WWin platformi - neograničen. Dobro ste pročitali.

Rođendanska nagrada se računa od dana vašeg prošlog rođendana. Što ste aktivniji na WWin-u i društvenim mrežama, nagrada je veća.

I, to nije sve. Svaki korisnik koji odluči podijeliti svoju "Rođendansku nagradu" na društvenim mrežama bit će posebno nagrađen. Dakle, nemojte zaboraviti podijeliti svoju sreću na Facebooku i Instagramu.

Ovo je prilika koju ne smijete propustiti, jer ne postoji ograničenje koliko novca možete osvojiti.

Više o promociji Rođendanska nagrada pronađite na stranici wwin.com.

Neka vaša rođendanska fešta bude još svečanija uz WWin!

Kopirati
Drag cursor here to close