Najveći fan

Šenki: Svi moji automobili, posteljina, zavjese, posuđe, kozmetika, nakit i pločice su Versace

Lifestyle / Flash | 08. 10. 2016. u 12:43 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Allbanac s adresom u Makedoniji poznat kao Šenki Versace, vjerojatno je najveći fan te poznate talijanske modne marke u svijetu.

Šenki Maslani iz Arčinova toliko je opsjednut Versaceom da je i na kuću stavio logo omiljenog brenda. O njegovoj opsesiji raspisao se i britanski the Sun.

"Opsjednut sam Versaceom od 2009. godine. Svi moji automobili, posteljina, zavjese, posuđe, kozmetika, nakit, pa čak i pločice u kuhinji su marke Versace ili imaju prepoznatljiv uzorak tog brenda", rekao je Šenki.

Na uređenje kuće i bazena utrošio je oko dva milijuna eura. Sve je kupovao u Italiji gdje živi već 12 godina, ima dobar posao i kaže kako mu nije žao potrošiti novac. "U ormaru mi je doslovno sve od Versacea, od šešira do čarapa", kaže Šenki koji ima privatni biznis s automobilima.

Sudeći po fotografijama s Instagrama, dobro mu ide, a ubrzo planira i nove poslovne podvige. U stilu Versacea uredit će i kafić, a na otvorenje planira pozvati i legendarnu Donatellu Versace. Osim toga, odlučio je i zakonski promijeniti prezime

Kopirati
Drag cursor here to close