Nova trilogija

Sedma epizoda 'Ratova zvijezda' početak nove ere izvanrednih priča

Lifestyle / Flash | 03. 02. 2015. u 07:37 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako će sedma epizoda intergalaktičke epopeje "Ratovi zvijezda" u kina stići tek krajem ove godine, već sada se zna da će dva sljedeća filma nove trilogije biti gotovi 2017, odnosno 2019.

Ova dva datuma, mada još uvijek neslužbena, sadržana su u godišnjem izvještaju koji je izvršni direktor kompanije Disney, Bob Iger, podnio svojim akcionarima.

"Kao jedna od malobrojnih osoba kojima je dozvoljeno posjetiti set tijekom snimanja i jedna od rijetkih ljudi koji su vidjeli većinu snimljenog materijala, milijunima fanova Ratova zvijezda, koji su čitavo jedno desetljeće čekali na novi nastavak, mogu poručiti da će novi film biti na visini njihovih očekivanja", napisao je Iger u izveštaju.

"A to je samo početak jedne nove ere izvanrednih priča iz serijala Ratova Zvijezda. Iduće godine, prikazat ćemo prvi spin-off zasnovan na novim junacima, a zatim će 2017. uslijediti Ratovi zvijezda epizoda VIII, a trilogiju ćemo završiti 2019. epizodom IX", naveo je glavni čovjek Disneya.

To znači da će ljubitelji ove znanstvenofantastične sage imati priliku svake godine, do 2019, odgledati po jedan novi film. Naime, pored filmova u režiji JJ Abramsa, bit će snimljena i dva spin-offa, od kojih će prvi biti prikazan 2016, a drugi 2018.

Kopirati
Drag cursor here to close