i Penn progovorio

Sean Penn je zapravo tajni agent?

Lifestyle / Flash | 18. 01. 2016. u 10:15 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovih se dana puno priča o Seanu Pennu i to ne zbog njegovih glumačkih uloga, niti zbog veza s ljepoticama, već zbog narkodilera El Chapa. Oscarovac se našao na meti, pa je odlučio sve razjasniti u TV intervju nakon čega su se otvorila i mnoga druga pitanja.

Američki mediji pišu kako je Sean zapravo tajni agent koji je CIA-i pomagao uloviti ozloglašenog dilera. Iako je on demantirao ikakvu umiješanost, neki stručnjaci koji su gledali njegov nastup imaju drugačije zaključke na temelju njegovog govora tijela, izbjegavanja odgovora na postavljena pitanja, kao i na njegove agresivne odgovore na novinarska pitanja - koji se zapravo tumače kao samoobrana.

"Cijela situacija tumači se krivo i to u meni izaziva nervozu i žaljenje. Priča koju sam napravio za Rolling Stone s El Chapom izvlači se iz konteksta i ignorira se značaj. Želim samo naglasiti kako je važno riješiti problem koji imamo s narkoticima. Moja priča zapravo je podbacila jer nitko ne priča o tome što piše u njemu već samo o situaciji koja se dogodila nakon", rekao je Penn.

Kopirati
Drag cursor here to close