brate, otac si!

Schwarzeneggerovi sinovi: Pola kvintala i pola milijuna fanova razlike!

Lifestyle / Flash | 03. 01. 2017. u 20:47 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stara mudrost koja kaže kako jabuka ne pada daleko od stabla, ponekad potrebuje izuzetke koji potvrđuju pravilo.

Sinovi Arnolda Schwarzeneggera i Patrick (23) i Christopher (19) nisu baš posve upali u onu 'sliče kao jaje jajetu', a ne 'vuku' previše ni na oca.

Posebice bi se to moglo kazati za Christophera koji možda ima očevu težinu, ali posve drukčije raspoređenu po tijelu.

Dvojica braće razlikuju se u četiri godine života, 50 kilograma i pola milijuna Instagram fanova. Nije previše teško odgonetnuti na čijoj je strani prevaga.

Braća koja se ni na putu nisu sreli, kad je u pitanju fizički izgled, provode s majkom Marijom Shriver novogodišnji odmor u Meksiku.

Patrick Schwarzenegger ima 537 000 sljedbenika na Instagramu, dok Christophers ima 356 ljudi koji ga 'prate', ali nije ni čudo - momak kaže 'ako me osobno ne poznaješ, ne pokušavaj ništa'. Ovo upozorenje je, očito, vrlo učinkovito kao dodatna oprema uz njegovu kilažu.

Happy birthday C-1

A photo posted by Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) onSep 27, 2016 at 3:41pm PDT

Ovaj elegantno popunjeni momak drži se škole (upisao se na ugledno sveučilište Michigan), dok brat Patrick pokušava poći očevim stopama, a do sada je zabilježio neke dodire s filmom.

Još jedna razlika: Patrick radi kao model, pored ostalog za brand „Tom Ford“, skupa s Gigi Hadid, a Christopher je pak veliki zaljubljenik gastronomije. Kao konzument, prije svega.

Ipak, unatoč očiglednim razlikama u fizičkome izgledu, njih su dvojica prava braća - sve je manje važno od bratske ljubavi i obitelji!

Ostalo će onda u životu već doći samo po sebi...

C-1 graduated yesterday. Off to Michigan. Congrats brother. @c1lotsoffun

A photo posted by Patrick Schwarzenegger (@patrickschwarzenegger) onJun 4, 2016 at 2:01pm PDT

Kopirati
Drag cursor here to close