Veselo

Saudijac zaprosio Ivanku Trump

Lifestyle / Flash | 21. 05. 2017. u 11:37 D.L.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Saudijci su u subotu na društvenim mrežama hvalili ljepotu Ivanke Trump, kćer američkog predsjednika, a na Twitteru su objavljene i bračne ponude već udanoj "prvoj kćerci".

Obučena u teget-bijelu haljinu dugih rukava i nepokrivene glave, Ivanka je sletjela u saudijsku prijestolnicu Rijad u subotu ujutru u okviru prvog Trumpovoh posjeta jednoj stranoj državi.

Ivanka je odmah postala tema komentara među Saudijcima, koji su na društvenim mrežama hvalili njezinu ljepotu.

"Trebali bi ojačati naše veze s Trumpom i zajamčiti njegovoj kćeri mnoga ulaganja kako bi što češće dolazila u našu zemlju", napisao je korisnik Twittera Rakan al Atibi.

Drugi Saudijac napisao je da mu je žao što se svijetloputa Ivanka mora preznojavati pod jarkim suncem Saudijske Arabije. Temperatura u Rijadu u subotu je iznosila više od 40 stupnjeva Celzijevih.

U video snimci postavljenoj na Twitteru, muškarac obučen u tradicionalnu saudijsku odjeću, koji se predstavio kao Badr bin Fahd, zaprosio je Ivanku pogriješivši malo u izgovoru njezinog ime.

Obraćajući se kralju Salmanu, Badr je rekao: "Molim našeg kralja, čuvara dviju svetih džamija, za ruku kćeri američkoga predsjednika Evikane".

Kopirati
Drag cursor here to close