Mostarski kantautor

Sanel Marić Mara u petak u Abraševiću

Lifestyle / Flash | 11. 01. 2015. u 12:07 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski kantautor Sanel Marić Mara nastupit će u petak, 16. siječnja, u OKC-u Abrašević, s početkom u 20 sati.

Riječ je o nastavku koncertne promocije "S pričom u lišće i vjetar", kojom mostarski muzičar i kantautor s bendom najavljuje novi album koji bi trebao biti gotov tijekom ove godine. Novi projekt najavljuju singlovi ''S pričom u lišće i vjetar'', ''Grad'', ''Planine Paname'' te ''Kovilje'', priopćio je PR team Sanela Marića.

Nakon Marinog remek djela, albuma ''Vasduh'', kojim je uglazbio pjesničke klasike Hercegovine i pokupio sve pozitivne kritike u regiji, novi projekt genija iz sjene, kakvim Sanela Marića prozivaju kritičari i muzički sladokusci, nešto je drugačiji.

Na novom albumu Mara radi muziku na tekstove svojih prijatelja, ujedno suvremenih pjesnika iz Hercegovine, kao što su Marko Tomaš, Mehmed Begić, Nedim Čišić te Goran Karanović.

Pored novih, među pjesmama na nadolazećem albumu će se naći i neke stare stvari koje nisu nikad doživjele kvalitetan audio zapis. Na koncertu u Abraševiću Mara i bend premijerno će izvesti novu pjesmu "Tvoje ime", koju je napisao Goran Karanović, navodi se u najavi koncerta.

Kopirati
Drag cursor here to close