Bože pravde neka grmi

Sandra Afrika o Orlovima: Da su barem napadni na terenu kao u Insta porukama...

Lifestyle / Flash | 02. 12. 2022. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sandra Afrika važi za jednu od najzgodnijih pjevačica na estradi, zbog čega ima veliki broj udvarača. Njen inbox prepun je poruka od strane njenih fanova, ali i javnih osoba i sportaša.

Pjevačica je bila na snimanju novogodišnjeg programa na televiziji Dragane Mirković, gdje je pričala o tome da li je zaljubljena, kao i o škakljivim temama.

"Imam simpatiju. zaljubljena jesam, a što će biti ne znam", počela je Sandra za Telegraf.

Na pitanje da li joj je poruke slao možda i neki od članova reprezentacije Srbije u nogometu i kako se udvaraju nogometaši, pjevačica je rekla da jeste.

"Jeste, ali ja neću reći tko. Iz poštovanja. Napadni su. Ne kao na terenu. Trebalo bi takvi na terenu da budu, malo napadniji. Oni su napadni samo u Instagram porukama", kazala je ona.

Ipak, niklo od njih joj nije slao nepristojne slike.

"Nije mi nitko poslao golišavu sliku, poruke su bile na svom mjestu."

Na pitanje tko joj je od nogometaša najljepši, Sandra je dala diplomatski odgovor.

"Nemam iskreno nekog tko mi je najljepši. Mogu od mojih kolega da vam kažem tko je najljepši. Izdvojila bih Sašu Kovačevića. Idem stalno kod njega u restoran, živimo u istom naselju. On mi je kompletan muškarac, jako kulturan, lijepo izgleda", kaže ona.

Nedavno je njena izjava o istospolnim brakovima izazvala velike reakcije.

"To je bila tema široka. Generalno, nemam problem s tim, ja kao ja, prosto svako ima pravo da sa svojim životom radi što želi. Nego su tu bile upletene druge stvari, vezano za djecu. Mislim da bi trebalo... kako deci objasniti da su to tata i tata, treba da se razmnožavamo. Opet kažem, to je širok pojam", rekla je Sandra.

Kopirati
Drag cursor here to close