Dobitna kombinacija

Rozga za Bljesak: Bila bi mi čast pjevati u svatovima u Hercegovini

Lifestyle / Flash | 20. 10. 2014. u 13:03 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska publika s nestrpljenjem očekuje koncert Jelene Rozga koja će nastupiti na ''Brucošijadi'' 23. listopada u dvorani na Bijelom Brijegu.

Pjevačica je za Bljesak.info rekla kako će kao i uvijek dati sve od sebe da se svi dobro zabave. ''Pjevati ćemo naravno nove pjesme, ali i neke starije hitove Magazina.

Obećavam da će to bit noć za pamćenje'', rekla je Rozga kojoj će se na sceni priključiti četveročlani bend.

Rozga kaže kako joj se u Mostaru, ali u cijeloj Hercegovini najviše sviđa gostoprimstvo lokalnog stanovništva, duhovitost, ali i hrana.

''Mostarska publika me uvijek dočeka raširenih ruku i pruži puno pažnje i ljubavi. Uvijek kažem i rado se podsjetim da je ''Bižuterija'' svoje prvo live izvođenje imala upravo u Mostaru i da su je već tada pjevali sa mnom. Ubrzo nakon toga ''Bižuterija'' je postala regionalni mega hit, a to se ne zaboravlja'', rekla je Rozga koja je ovom prilikom poručila mostarskoj publici da se naoruža dobrim raspoloženjem i velikim osmjehom, da te ih očekuje luda zabava u četvrtak.

Pjevačica je nedavno izdala singl ''Život je čudo'' koji je u vrlo kratkom vremenu našao put do publike. Rozga je zadovoljna kako pjesma ''prolazi'' i da gdje god se pojavi svi je znaju od početka do kraja.

''Radim na novim pjesmama, želim uskoro završiti svoj treći samostalni album, ali radimo studiozno na svako pjesmi. Bit će nadam se uskoro lijepih iznenađenja'', rekla nam je Jelena i dodala kako uskoro planira premijeru pjesme ''Odo ja'' . Ova pjesma je inače dio uvodne špice za seriju ''Kud puklo da puklo''.

Na pitanje bili snimila spot u Hercegovini Rozga nam je tajanstveno odgovorila: ''Imamo nešto već u planu. Nadam se da ćemo uspjeti realizirati to''.

Po svatovima u Hercegovini često se mogu čuti Jelenine pjesme ''Rodit ću ti 'ćer i sina'', ''Bužuterija'', ''Dobitna kombinacija'', stoga smo je pitali bili pjevala na takvom događaju.

''Naravno da bih. Nema ljepšeg zadovoljstva nego uljepšati nekome taj dan. Meni je to čast i zadovoljstvo'', rekla je Jelena Rozga za Bljesak.info.

Ulaznice za Rozgin koncert možete nabaviti po pretprodajnim cijenama 8 KM za studente i 10 KM za sve ostale, a mogu se kupiti u Studentskom zboru Sveučilišta u Mostaru, info pultu Mepas Mall-a i Forestu u Orci.

Kopirati
Drag cursor here to close