Film je sr****?

Rotten Tomatoes suspendirao komentare na film Vitez tame: Povratak

Lifestyle / Flash | 18. 07. 2012. u 07:27 S.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznata web stranica za ljubitelje filma RottenTomatoes.com suspendirala je komentare korisnika na kritike filma Vitez tame: Povratak, zbog prijetnji i grubosti koje su korisnici pisali na negativne kritike filma.

Poznati svjetski filmski kritičari iznijeli su svoje (negativno) mišljenje o filmu, na što su se zagriženi fanovi Batmana razljutili i pisali razne prijetnje kritičarima pune govora mržnje, iako film još nisu ni pogledali.

Komentari su zabranjeni od jučer, a zabrana će se najvjerojatnije ukinuti do kraja tjedna. Zadnji film Batmanove trilogije redatelja Christophera Nolana imat će svjetsku kino-premijeru tek u petak.

Komentari su bili toliko negativni, da nismo više mogli nadgledati i brisati sve, pa smo odlučili ukinuti komentiranje privremeno, jer su se pojavilo toliko govora mržnje zbog filma kojeg ljudi još nisu ni pogledali“, rekao je urednik stranice RottenTomatoes.com, koji razmišlja o ukidanju svih komentara za sve filmove za stalno, ili barem dok filmovi službeno ne počnu igrati u kinima.

Kopirati
Drag cursor here to close