Ljetni finish

ROOF AW zatvara ljetnu sezonu sa ekskluzivnim partijem od 30 sati

Stoga piši datum jer u subotu 24. kolovoza, Andrej Jelić i Igor Kurjaković, zatvaraju sezonu ljetnih partija u Mostaru
Lifestyle / Flash | 21. 08. 2019. u 14:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kakav finish ljetne sezone za ROOF AW i kakva godina samo stoji iza ovih momaka koji su imali preko 20 nastupa u zadnja dva mjeseca. Tako to radi trenutno jedan od traženijih kolektiva sa ovih prostora koji za svoje finale odmah poslije spektakularnih RED BULL CLIF DIVING skokova organizira veliki event na najljepšoj terasi u gradu Mostaru, točnije SKY ROOF LOUNGE BARU.

ROOF AW pres. IVORY je zadnji event ljetne sezone ROOF AW-a. Ekipa se potrudila da zadnji bude i najbolji sa još jačom organizacijom glavnog kao i after događaja. Ovaj put dolazi Ivory, talijanski DJ i producent koji se vrtoglavo probija u svijetu elektroničke glazbe, a svojim setom će počastiti publiku na oba djela događaja.

Stoga piši datum jer u subotu 24. kolovoza, Andrej Jelić i Igor Kurjaković, zatvaraju sezonu ljetnih partija u Mostaru, koji su bili u režiji njihovog projekta ROOF AW. Nakon burne tjedna SFF i niza evenata u glavnom gradu BiH, kao i istog dana kao i Red Bull Cliff Diving natjecanja, ROOF AW je odlučio da zatvori ljeto sa partijem na krovu Sky Bara sa pogledom na Mostar.

Sam početak eventa zakazan je za 15 sati, dok se after i provod nastavljaju već od ponoći na ekskluzivnoj lokaciji izvan grada na jednoj vili, uz bazen, SnackBar, VIP i chill zone kao i druga iznenađenja tijekom trajanja samog događaja. Svi uvjeti od ležaljki, hrane, kupanja će biti osigurane za one koji odluče da dođu na ovaj događaj. Lokacija after eventa će biti objavljena na najavi događaja.

Foto: PR / Sky bar u Mostaru

Pored dragog nam gosta Ivory-a za line up su potvrđeni još nadolazeći DJ Luka Cikic, Goran Emkic, Oliver S, Luka, Sara S kao i ROOF AW. Očekuje nas 30 sati provoda i vrhunske glazbe na predivnim lokacijama.

ROOF AW ili Andrej Jelić i Igor Kurjaković, čelni ljudi ove organizacije i platforme za promociju elektronske glazbe u Mostaru već dvije godine djeluju i rade na dizanju i podržavanju scene u Mostaru kao i BiH.

Foto: PR / Tvorci ROOF AW-a

Karte se mogu nabaviti preko sistema kupikartu.ba po Early Bird cijeni od 15 KM ili na ulazu po cijeni od 25 KM. Spomenuti je bitno da se karta mijenja za narukvicu sa kojom je ulaz na after event je FREE. Dok oni koji odluče da dođu kasnije na after, event će platit 20 KM na ulazu.

Kopirati
Drag cursor here to close