Jeste spremni?

ROOF AW sprema plesni maraton od 50 sati u Mostaru!

ROOF AW, platforma za organiziranje high-end partija i promociju klupskog zvuka u BiH će svoj rođendan u petak, 29. ožujka, bombastično obilježiti u vlastitoj produkciji!
Lifestyle / Flash | 29. 03. 2019. u 11:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarci baš vole da uživaju I to glavni igrači glazbene scene u Mostaru proslavom svoga drugog rođendana najbolje pokazuju! ROOF AW, platforma za organiziranje high-end partija i promociju klupskog zvuka u BiH će svoj rođendan u petak, 29. ožujka, bombastično obilježiti u vlastitoj produkciji!

Andrej Jelić i Igor HDP su izašli all the way out s lokacijom (prostor auto salona u industrijskoj zoni grada Mostara) koju će preurediti za potrebe partija po svom ukusu gdje će pored custom light show-a, crnih zastora i približno 10kw zvuka na 500m2, BiH publici prirediti noć za pamćenje. Njihovu viziju su čak pretvorili u 3D render da bi svi znali na šta da budu spremni!

Foto: PR / Prostor ROOF AW partya

I ostalih 42 sata će provesti na tajanstvenoj lokaciji gdje su za jedan vikend okupili najbolje DJ-eve iz regiona! Čak dva miljenika ovogodišnjeg EXIT festivala će da sviraju na afteru!

Foto: PR / Prostor ROOF AW partya

Iako već duže vrijeme nižu uspjehe i evente o kojim se dugo nakon partija priča.  Sandrino, Olderic, the Drifter, Ian Pooley su neka od stranih imena koja su tresla partije ROOF AW-a, dok su lokalna imena Kristijan Molnar, Ilija Đoković, After Affair, Siniša Tamamović, Mladen Tomić, Dejan Milićević, Fakir kao i drugi rasplesavali njihovu publiku tijekom ove dvije godine.

Foto: PR / Prostor ROOF AW partya

A sve ovo između vlastitih nastupa po klubovima i eventima širom ex-yu prostora, priopćili su organizatori.

Foto: PR / Prostor ROOF AW partya

Oni poručuju za kraj da je to ovaj rođendan jedan svojevrsni kraj ali i novi početak jer kažu da imaju velike planove i ambicije da donesu nove projekte i još više glazbe u BiH.

Foto: PR / Prostor ROOF AW partya
Kopirati
Drag cursor here to close