Georgina Rodriguez

Ronaldova cura dala otkaz u butiku: Slijedi karijera modela

Lifestyle / Flash | 10. 04. 2017. u 20:57 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Biti djevojka Cristiana Ronalda sa sobom nosi veliki pritisak, zaključila je Georgina Rodriguez te je dala otkaz na poslu kako bi ubuduće radila isključivo kao model.

El Corte Ingles de Castellana bilo je njezino radno mjesto, ali kako su u zadnje vrijeme paparazzi opsjedali ovaj dućan, normalan život lijepe Georgine postao je gotovo nemoguć.

Postalo je nemoguće ostati na dotadašnjoj poziciji, jer kako piše La Otra Cronica, reporteri su se predstavljali kao kupci, a krajnji cilj bilo im je prikupljanje informacija.

Neprestano biti opterećen tuđom napadnom radoznalošću za vrijeme posla, odavno je već počelo nadilaziti njezine profesionalne sposobnosti dok poslužuje klijente dućana.

Ovo čak nije prvi susret Georgine Rodriguez s nevoljama te vrste.

Naime, nakon što je postala svjetski poznata kao djevojka Cristiana Ronalda, njezin prethodni poslodavac nije želio obnoviti njezin ugovor o radu, s ciljem očuvanja privatnosti svojih klijenata.

Stoga ova cura sada želi sve snage usmjeriti na karijeru manekenke, a već je kontaktirala i dvije poznate agencije koje bi ju trebale uzeti pod svoj patronat.

S obzirom da se Georgina sve češće pojavljuje u društvu najbolje plaćenog i ujedno jednog od najboljih nogometaša na svijetu, pronaći dobro agenciju i nije neko veliko umijeće...

Georgina Rodriguez više nema svoju privatnost

Kopirati
Drag cursor here to close