Rođendanski program

Rođendan u 'Abraševiću': Zoster unplugged za svoju raju

Lifestyle / Flash | 10. 02. 2014. u 22:21 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

OKC 'Abrašević' tijekom ovog tjedna obilježava 10 godina od reaktiviranja. Tim povodom sačinjen je raznovrstan program, međutim zbog novonastalih okolnosti u cijeloj zemlji neki su morali biti odgođeni.

Tako, iako je bilo planirano, odgođen je dio programa koji se odnosi na humanističke akademije, te neće biti održana niti jedna. Također, neće biti održan niz programa u sklopu književnog predvečerja.

Međutim, za publiku su ostavljeni programi poput onoga koji je održan u ponedjeljak navečer, akustična noć uz Marija, Atillu i Gorana iz benda 'Zoster'. Program je nastavljen uz DJ after by Elecrtic sisters uz Digitaline i Marinu Mimozu.

Za utorak od 21 sat je predviđeno druženje uz Kartofela Osvetnika u sklopu Abraševih akustičnih noći. od 22:!5 sati slijedi DJ after by Gejvid & Deta. U srijedu, 12. veljače od 21 sat sve posjetitelje očekuje još jedna akustična noć uz Svetlanu Spajić i Damira Imamovića, a nakon toga prisutne će od 22:15 sati zabavljati Mili Sefić.

13. veljače od 21 sat uslijedit će Abraševe akustične noći uz Sanela Marića Maru. od 22:15 sati slijedi DJ after uz Tihog.

Posljednjeg dana obilježavanja desetog rođendana 'Abraševića' u sklopu Abraševih akustičnih noći ovaj put uslijedit će predstavljanje novog albuma benda 'Arkul', a DJ after od 22:15 sati slijedi zabava uz Nedima Ćišića. Ulaz na sve događaje je besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close