'Ima i može'

Revolucija počinje: Craft Beer Festival u Mostaru

Lifestyle / Flash | 27. 05. 2015. u 13:51 K.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Ima i može' naziv je Craft Beer festivala koji će 20. lipnja, u OKC Abrašević u Mostaru, okupiti novootvorene craft pivare s područja bivše Jugoslavije.

''Na festivalu ćemo ugostiti craft tj. male pivare koje prave pivo, velike ne želimo'', rekao je za Bljesak.info Arslan Mesihović, jedan od inicijatora  festivala.

Posebnost ovog festivala bit će i u ulaznici koja će bit čaša s kojom će ljubitelji piva moći probati sve vrste piva koje će se predstaviti na festivalu 'Ima i može'.

''Bit će tu dvadesetak ili čak i više vrsta piva, a ulaznica je čaša koju poslije festivala zadržavate za sebe, dok za vrijeme festivala s tom čašom možete ići kroz sve prostorije i probat svako pivo, naravno, sve dok ga ima'', otkriva nam Arslan, jedan od pionira homebrewinga u BiH, čovjek koji stoji iza projekta 'Oldbridž Ale', američkog piva u Mostaru.

Uz konzumaciju craft piva, na festivalu će bit organizirana prezentacija kuhanja piva, seminari o pivu, kao i sami detalji i informacije o tome kako se pravi pivo. Cijena ulaznice iznosit će 20 KM.

Kopirati
Drag cursor here to close