U 52. godini

Reper koji je surađivao s Puff Daddyjem preminuo kao beskućnik

"Borim se s ovim već pet godina. Četiri moždana udara. Ne znam što da vam kažem. Ovo s*anje nije normalno i ovo je s*anje teško. Nemam gdje živjeti, ja i moj frend pokušavamo nešto srediti za stan.
Lifestyle / Flash | 19. 04. 2021. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Robert Ross ili Black Rob i jedan od članova Bad Boy ekipe preminuo je u 52. godini.

Vijest o njegovoj smrti potvrdio je glazbenik Mark Curry, koji je objavio emotivan video na svom Instagramu.

"Rob je preminuo prije otprilike sat vremena. Ne znam odakle početi, ali zahvaljujem svima na donacijama. Izgubili smo puno legendi i ne možemo si više to priuštiti", kazao je Curry dok su mu se suze slijevale niz lice.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mark Curry (@markkcurry)

Curry je prošli tjedan pokrenuo apel na GoFundMe kako bi pomogao Black Robu da pronađe dom, plati bolničke račune i da pronađe stabilnost tijekom teških vremena u kojima se našao.

Apel je pokrenut nakon što se hip-hop zajednica zabrinula za Roba, koji se javio iz bolničkog kreveta dok se opraštao od repera DMX-a, a koji je preminuo od posljedica predoziranja.

"Borim se s ovim već pet godina. Četiri moždana udara. Ne znam što da vam kažem. Ovo s*anje nije normalno i ovo je s*anje teško. Nemam gdje živjeti, ja i moj frend pokušavamo nešto srediti za stan. Kažem ti, ovo je čudno. Ne znam što ljudi žele i što će reći. Treba mi odmor, čovječe. Stvarno, treba mi odmor. Bol me ubija. Ne želim više pričati o tome", kazao je Black Rob prije samo nekoliko dana.

Najpoznatiji je po solo album Life Story koji je izbacio 1999. godine i na kojem je imao gomilu slavnih gostiju (Cee-Lo, Puff Daddy, Mase, The LOX, Lil Kim, Jennifer Lopez), ali i najveći hit Whoa! Album je dosegao platinastu nakladu.

Kopirati
Drag cursor here to close