Od 18. do 20. kolovoza

Renomirani artisti na Sarajevo Tattoo Expo

Konvencija ima za cilj promoviranja zdravog načina tetoviranja po svjetskim zdravstvenim standardima
Lifestyle / Flash | 18. 07. 2023. u 12:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Najani plakat za Sarajevo Tattoo Expo

U Sarajevu se od 18. do 20. kolovoza 2023. održava prvi po redu Sarajevo Tattoo Expo 2023, u Skenderiji u Collegium Artisticumu. Na konvenciji će svoj rad predstaviti renomirani artisti iz cijelog svijeta, koji će se natjecati u čak 12 kategorija.

''S ponosom možemo najaviti da Sarajevo konačno dobiva svoje prvo izdanje Tattoo Expoa, po uzoru na sve svjetske metropole. Ugostit ćemo preko 70 međunarodnih artista, koji će tijekom trodnevne konvencije imati priliku na licu mjesta pokazati i demonstrirati svoje tehnike tetoviranja na modelima'', istaknuo je Zijad Muratović – Zix, organizator konvencije i tattoo artist.

Konvencija ima za cilj promoviranja zdravog načina tetoviranja po svjetskim zdravstvenim standardima, te razbijanja predrasuda o ovoj vrsti umjetnosti koja postaje sve popularnija u cijelom svijetu.

''Sama konvencija će biti mjesto susreta kako ljubitelja tetovaže i tattoo artista, tako i osoba iz ostalih sfera umjetnosti, i biće praćena muzičkim nastupima ali i dnevnim panel diskusijama, na kojima ćemo obrazložiti najaktualnije problematike i predrasude o ovoj umjetnosti'', dodao je Muratović.

Pored brojnih umjetnika iz Bosne i Hercegovine, na konvenciji će svoj rad predstaviti najbolji umjetnici iz Srbije, Hrvatske, Njemačke, Belgije, Turske, Slovenije i Italije. Više detalja o konvenciji možete pogledati na zvaničnoj web stranici https://tattoo-expo.ba, putem koje se možete i prijaviti za učešće na konvenciji. Više informacija oko prodaje ulaznica i dnevnog programa uskoro.

Kopirati
Drag cursor here to close