Natjecanje

Red Bull RapLika: Hip hop prvenstvo se približava

Lifestyle / Flash | 16. 05. 2016. u 16:33 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prijave za natjecanje Red Bull RapLika su okončane, i sada je na žiriju da izabere najbolje od prijavljenih koji će sudjelovati u Državnom finalu, koje je zakazano za 4. lipnja 2016. godine na Pozorišnom trgu Susan Sontag, ispred Narodnog pozorišta u Sarajevu.

Imena 16 finalista trebala bi biti poznata uskoro. Njihove nastupe u finalu ocjenjivat će žiri u sastavu Frenkie, Jala i Sokol, a domaćin večeri bit će Edo Maajka.

U međuvremenu, zagrijavanje i pripreme za veliko finale uvelike teku na www.redbullraplika.com, gdje se MC-ijevi mogu boriti 1-na-1 u četiri oka ili sudjelovati u javnim online borbama pred publikom svakog ponedjeljka od 20 do 22 sata.

Online turniri ponedjeljkom postaju sve popularniji, uz sve veći broj MC-ijeva koji sudjeluju i sve veći broj gledatelja: broj registriranih korisnika stranice već je prešao 800 ljubitelja hip hopa iz cijele regije.

A kakva je atmosfera i kako izgledaju borbe MC-ijeva uživo možete pogledati u ovom videu, u kojem o svom iskustvu sa natjecanja Red Bull MC Battle 2011 govori bh. reper Kontra. U videu se pojavljuje i Frenkie, koji je tada - kao i sada - bio u žiriju. Njih dvojica govore i o počecima svoje suradnje, koja traje i danas.

Sve informacije o natjecanju na www.redbullraplika.com, a najnovije vijesti i događanja na Facebook stranici, priopćeno je.

Kopirati
Drag cursor here to close