E-Battle

Red Bull BC One najavljuje povratak online izdanja natjecanja u breakdanceu

Kvalifikacijski turniri za Red Bull BC One se organizira u više od 30 zemalja, a nacionalni pobjednici se dalje bore za prolazak u Svjetsko finale.
Lifestyle / Flash | 30. 04. 2021. u 14:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najveće i najprestižnije svjetsko breakdance natjecanje, Red Bull BC One, četvrtu godinu uzastopno organizira E-Battle online turnir, koji brejkerima iz svih kutaka planete daje priliku da se kvalificiraju u Svjetsko finale.

Kvalifikacijski turniri za Red Bull BC One se organizira u više od 30 zemalja, a nacionalni pobjednici se dalje bore za prolazak u Svjetsko finale.

U zemljama u kojima nema kvalifikacijskih turnira, online izdanje natjecanja - Red Bull BC One E-Battle - daje priliku svima koji imaju internet konekciju, bilo gdje u svijetu, da postanu prvaci svoje zemlje i izbore mjesto u Svjetskom finalu.

Prijave za Red Bull BC One E-Battle otvorene su od 29. travanja do 14. svibnja. Da bi se prijavili, sudionici trebaju posjetiti adresu www.redbull.com/ebattle, registrirani se i kreirati natjecateljski profil, te poslati video u trajanju od najviše jedne minute, u kojem će demonstrirati svoje breakdance vještine.

Foto:PR / Red Bull BC One najavljuje povratak online izdanja natjecanja u breakdanceu

Snimke će ocjenjivati poznata imena breakdance scene, među kojima će biti B-Boy Kleju iz Poljske, B-Girl Sarah Bee iz Francuske i trostruki Red Bull BC One svjetski prvak, B-Boy Menno iz Nizozemske.

Žiri će na osnovu originalnosti, kreativnosti, muzikalnosti, tehnike i ukupnog nastupa odabrati 16 najboljih. Njihova imena će biti objavljena 24. svibnja, i dobit će priliku da se uz nacionalne prvake natječu na Red Bull BC One Last Chance Cypheru u Gdanjsku (Poljska).

Pobjednici Last Chance Cyphera će 26. lipnja izboriti mjesto među svjetski poznatim brejkerima koji će nastupiti u Red Bull BC One Svjetskom finalu 5. i 6. studenom, također u Gdanjsku.

Najboljih 16 brejkera i najboljih 16 brejkerki potom će se suočiti u Red Bull BC One Svjetskom finalu, koje će biti direktno prenošeno putem live streama na Red Bull BC One YouTube i Facebook kanalima, kao i na Red Bull TV.

Prošle godine je više od 100 država imalo svoje predstavnike u Red Bull BC One E-Battleu, a na Svjetsko finale u Salzburg (Austrija) putovali su pobjednici B-Boy Gun (Rusija) i B-Girl Madmax (Belgija).

Kopirati
Drag cursor here to close