Prestanak padalina

Razvedravanje za vikend

U petak će biti kišovito, pa nam razvedravanje slijedi za vikend.
Lifestyle / Flash | 07. 04. 2022. u 07:21 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema najavama meteorologa danas će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno vrijeme prijepodne uz prolaznu kišu u jutarnjim satima.

Djelomično smanjenje naoblake i postupan prestanak padalina u drugom dijelu dana. Vjetar slab do umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 11 i 17 stupnjeva.

U Sarajevu pretežno oblačno vrijeme sa kišom prijepodne. Tijekom dana, postupni prestanak padalina. Jutarnja temperatura oko 6, a najviša dnevna oko 12 stupnjeva.

U petak je najavljeno pretežno oblačno vrijeme u Hercegovini i na jugozapadu Bosne, uz mogućnost slabe kiše. U većem dijelu Bosne umjerena naoblaka. Vjetar umjerene jačine, povremeno sa jakim udarima, južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 10, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu do 22 stupnja.

Prvog dana vikenda prevladavat će umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutranjim satima sa slabom kišom u južnim i jugozapadnim područjima, a tijekom dana i u ostatku zemlje. U višim područjima, u večernjim satima sa susnježicom i snijegom.

Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 11, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu do 22 stupnja. Tijekom večeri postupan pad temperature zraka.

Drugog dana vikenda umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U jutarnjim satima i prijepodne, u centralnim i istočnim područjima sa kišom, u višim područjima sa susnježicom.

Tijekom dana, bez padalina i smanjenje naoblake. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 7, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu do 14 stupnjeva.

Kopirati
Drag cursor here to close