Budi tu

Razmjena igračaka i humanitarno darivanje i u Mostaru

Lifestyle / Flash | 29. 03. 2017. u 09:27 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

„Razmjena igračaka + humanitarno darivanje“ naziv je akcije koja će se održati u subotu 8. travnja 2017. godine od 11 do 13 sati, na platou ispred prodajnog centra Mepas Mall u organizaciji zajednice aktivnih roditelja "Budi tu".

Kako je priopćeno iz spomenute zajednice, akcija je namijenjena roditeljima koji žele obogatiti kolekciju igračaka svoje djece, onima koji su dobili drugo dijete suprotnoga spola, kao i roditeljima koji žele ograničiti sredstva za kupovinu novih igračaka.

„Razmjena igračaka“ zamišljena je na način da roditelji nježno korištene 3 igračke donesu na štand "Budi tu" zajednice i za uzvrat će dobiti 3 igračke drugoga djeteta.

Svrha je je olakšati roditeljima odgoj djece u potrošačkom društvu i istražiti s čime se druga djeca zanimaju, kao i razvijati društvenu odgovornost i humanost kod djece od malih nogu.

"Zamolili bismo roditelje da se dogovore s djecom i izaberu još 1 igračku iz svoje kolekcije i daruju je u humanitarne svrhe, djeci s posebnim potrebama i djeci bez roditeljskoga staranja. Članovi 'Budi tu' zajednice će nakon prikupljanja igračke dostaviti centrima.

Svrha djelovanja ove zajednica aktivnih roditelja jeste i promovirati pedagoški pristup roditeljstvu i pružiti podršku roditeljima. Poruke koje želimo poslati roditeljima kroz naš rad su: manje brige - više radosti. Svi se nalazimo u sličnim izazovima s mališanima, problem je važno osvijestiti i o njemu razgovarati", stoji u priopćenju.

Akciju istoga naziva održat će se u subotu, 22. travnja 2017. godine i na platou ispred BBI Centra u Sarajevu, te sedam dana kasnije ispred "Boske" u Banjoj Luci. Iz ove zajednice pozivaju sve roditelje i djecu da se pridruže akciji.

Kopirati
Drag cursor here to close