i u Mostaru

Rasprava o efikasnijem načinu borbe protiv konzumiranja opijata

Lifestyle / Flash | 27. 09. 2016. u 08:03 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Panel diskusija na temu "Sportski stil života – efikasan način borbe protiv konzumiranja opijata", održat će se u petak, 30. rujna, u organizaciji Udruge mladih "Ruka prijateljstva" Blagaj, priopćeno je iz te Udruge.

Diskusija će se održati na tri lokacije i to u prostorijama Srednje ekonomoske i Ugostiteljsko-turističke škole Mostar, u 11 sati, zatim u školskom dvorištu Srednje medicinske škole Mostar, u 14:30 sati, dok će zadnja diskusija biti održana na igralištu Osnovne škole "Blagaj", u 17 sati i otvorenoga je tipa.

Na navedenu temu govorit će najbolji bh. atletičar Amel Tuka i profesionalni bokser Adnan Ćatić, trenutni svjetski šampion WBA u super srednjeteškoj kategoriji, a moderator je bosanskohercegovački glumac Mirza Mušija.

Panel diskusija dio je projekta "Budi cool, reci drogi NE"!, kojeg je podržalo Federalno ministarstvo obrazovanja i znanosti, a jedan od ciljeva projekta jeste zainteresirati javnost za pitanje prevencije ovisnosti o drogama.

"Jako nam je važno da podignemo svijest o važnosti preventivnoga djelovanja kada je u pitanju rad s maloljetnicima od petnaest godina, jer podaci Centra za prevenciju i izvanbolničko liječenje ovisnosti Mostar su zabrinjavajući.

Želimo putem medijske kampanje za prevenciju ovisnosti o drogama koju su podržali Amel Tuka i Adnan Ćatić, poslati poruku mladeži da se može biti cool i bez droge", naveli su iz Udruge "Ruka prijateljstva" Blagaj.

Izjave za medije predviđene su u 18 sati, nakon panel diskusije u Blagaju.

Kopirati
Drag cursor here to close