Vibrirajte na svojoj frekvenciji

Hercegovački eter bogatiji za Radio Arenu

Pod sloganom "Vibrirajte na svojoj frekvenciji" koncept radija je - dinamično, kratko, sažeto i zabavno, te odmicanje od radijskih formata sa dugotrajnim govornim programskim sadržajima.
Lifestyle / Flash | 20. 12. 2021. u 08:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Protekli je vikend partyijem dobrodošlice obilježen početak emitiranja Radio Arene iz novog studija. Po uzoru na svjetske radio postaje, Radio Arena je, uz svoj studio u ulici Kralja Tomislava, otvorila i studio u sklopu Bocca bara, koji se nalazi u Kući Mode u Mostaru.

Naime, hercegovački eter je od ljeta ove godine bogatiji za radio, koji je unatrag mjesec dana otpočeo i sa svojim govornim dijelom programa.

Ekipa profesionalaca, dugi niz godina prisutna u medijskom eteru - Snježana Delić, Mirela Bunoza Šarac i Emerik Gudelj, garant su uspjeha ovog radija, u prilog čemu govore i podaci sa terena, prema kojima se Radio Arena u vrlo kratkom vremenu već pozicionirala u sami vrh slušanosti na području Hercegovine.

U sportskom dijelu programa, voditeljski tim je upotpunjen sa poznatom tv sportskom voditeljicom Unom Keskin.

Osim u programskom, Radio Arena je okružena profesionalcima i u svakom drugom segmentu djelovanja, uključujući marketing i produkciju na čelu sa Žanom Glibić i Matejom Mihalićem, a u produkcijskom dijelu reklama, ekipi će se uskoro pridružiti Ettore Kocijančić, poznati radijski glas iz Zagreba.

Iza spomenutog tima je period intenzivnog rada i priprema kako bi se uigrao koncept kakav emitiraju radio postaje koje idu u korak s trendovima.

Osim odašiljača iznad Mostara, preko kojeg svira na 104,6 Mhz, Radio Arena također emitira program i preko odašiljača u Posušju na 93,8 Mhz, koji pokriva Županiju Zapadnohercegovačku, čime je omogućena pokrivenost cijele Hercegovine, a preko live streama i u cijeloj regiji.

Pod sloganom "Vibrirajte na svojoj frekvenciji" koncept radija je - dinamično, kratko, sažeto i zabavno, te odmicanje od radijskih formata sa dugotrajnim govornim programskim sadržajima.

Veći dio programa čini dobra glazba, koja je bazirana na ultimativnim hitovima, evergreenima, te aktualnim svjetskim, kao i hitovima iz cijele regije.

Kopirati
Drag cursor here to close