Ljuti i nervozni

Putnici ga izbacili: Političar kasnio na let, pa 'izletio'

Lifestyle / Flash | 18. 09. 2014. u 13:41 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Utjecajni političar je na let zrakoplovom kasnio gotovo dva sata, što je razljutilo pakistanske putnike koji su zasićeni stalnim kašnjenjima i otkazivanjima letova, spriječili političara da se ukrca u zrakoplov.

Na videosnimci objavljenoj na internetu vidi se kako skupina putnika viče Srami se! dok bivšem ministru unutarnjih poslova Rehmanu Maliku priječi ulazak u zrakoplov, a potom su ga otjerali sve do aerodromske zgrade.

Državna zrakoplovna tvrtka PIA je vlasnik aviona koji je na kraju bez Malika poletio iz zračne luke u Karačiju prema Islamabadu.

Malik se branio tvrdeći da on nije odgovoran za kašnjenje. Tko je kriv za kašnjenje? PIA ili ja? Očito PIA, napisao je na Twitteru.

Još jedan političar, Rameš Wakwani također je kasnio, pa mu putnici nisu dopustili da uđe u zrakoplov, javljaju agencije.

Državna zrakoplovna kompanija, opterećena financijskim gubicima i često na udaru kritika zbog traljavosti poznata je po tome što odgađa polijetanja zrakoplova kako bi udovoljila važnim političarima, zbog čega obični putnici moraju satima čekati.

Kopirati
Drag cursor here to close