Putin naj Srbin

Putin kao modni detalj: Majice s njegovim likom hit u Beogradu

Lifestyle / Flash | 15. 10. 2014. u 07:35 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon Moskve i New Yorka, majice s likom ruskog predsjednika Vladimira Putina mogu kupiti i u Beogradu, a taj dizajnerski pothvat pod nazivom "Put putuje" realizirali su mladi umjetnici agencija "Elementidea" povodom predstojećeg posjeta ruskog predsjednika Srbiji.

Ideja o majicama s Putinovim likom rodila se u Moskvi prije oko pola godine, kad je skupina mladih dizajnera dizajnirala 5.000 majica i uz svaku fotografiju dodala i posebnu poruku kao što su Krim je naš, Svoje ne damo, Putin je svjetski lder, javlja Tanjug.

Mimo svih očekivanja, čitava količina prodana je za jedan dan u najpoznatijoj robnoj kući u Moskvi. Nakon toga, akcija je ponovljena nekoliko puta, uvijek sa sve većim uspjehom.

Prošlog tjedna, od njih su je preuzeli umjetnici u New Yorku, koji su otišli korak dalje otvorivši specijalnu trgovinu gdje se prodaju smo "Putinove majice".

Nedavno je bila objavljena i fotografija holivudskog glumca Mickeyja Rourkea koji je iskazao podršku Putinu obukavši majicu s likom ruskog predsjednika na jednom događaju u Moskvi.

Srpska prijestolnica ide u korak sa svijetom što se ovoga tiče, pa se u centru Beograda mogu kupiti majice s porukama kao što je: Putin naj Srbin, međutim nije moguće vidjeti puno građana koji nose takve majice.

Kopirati
Drag cursor here to close